A hotelről

A korábban Charlie Hotelként ismert szálloda 2019 tavaszán került a Jola Holding égisze alá. A cégcsoport már régebb óta jelen van a szállodapiacon, hiszen az ország egyik legfontosabb turisztikai desztinációjában Gyulán, illetve Szombathelyen is üzemeltet szállodákat. A Magyarország keleti határszélén található Komló Hotel a 2019-es esztendőben sikert sikerre halmozott és beválasztották hazánk TOP 7 szállodája közé, míg a szombathelyi Forum Hotel a vendégek visszajelzése alapján a régió egyik legkedveltebb szálláshelye lett már a nyitás évében!

A sikereken felbuzdulva a Marcus Hotel teljes körű felújításon esett át, nem csak a belső terek, hanem a szobák is megszépültek. A korábban 21 egységgel rendelkező szálloda régi lakrészei új ágyakat, új elektromos hálózati rendszert, légkondicionálókat és új padlóburkolatot is kaptak. Ezen felül 4 új szoba is kialakításra került, mely a kor minden igényének tökéletesen megfelel és remekül illeszkedik a három csillagos minőségi elvárásokhoz.

A Marcus Hotel Szombathely városától mindössze 4 percnyi autóútra, míg az osztrák határtól 5 percnyi távolságra helyezkedik el. Kialakításának köszönhetően tökéletes választás mind átutazó vendégek, mind csoportok részére, mind az öko- és falusi turizmus szerelmeseinek. A szobák komfortja alapján a vasi megyeszékhelyen vizitáló üzleti vendégkör részére is optimális megoldást tudunk biztosítani.

A szálloda felújításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a közösségi terek átalakításra és új funkciókkal való „feltöltésére”. Ennek köszönhetően egy olyan szórakoztató központ létesült, mely minden korosztály számára kikapcsolódási lehetőséget biztosít, legyen szó akár egy X-box csatáról, egy izgalmas csocsó vagy darts versenyről, vagy akár egy kényeztető masszázsról. A szálloda belső udvarán teniszezési lehetőséget is biztosítunk, illetve egy grilludvarral is szolgáljuk kedves vendégeink kényelmét. Az udvari parkolóban mind személygépjárművek, mind buszok parkolása is lehetséges, mindez természetesen díjmentes!

A megújult Marcus Hotel Önt is várja sok szeretettel!